Hirdetés

InFamous: Second Son - máris itt a megjelenési dátum?

|

A GameStop honlapjára felkerült az InFamous: Second Son az előrendelhető játékok közé és van mellette egy hivatalosnak tűnő megjelenési dátum is.

Hirdetés

Az InFamous: Second Son trailerek és képek alapján a PlayStation 4-nek sem lesznek problémái a minőségi exkluzív címekkel, ahogy idősödő elődje is meglehetősen erős volt ezen a fronton.

A GameStop honlapján, az előrendelhető játékok listájában megjelent az InFamous: Second Son, ami még önmagában nem lenne semmi extra, viszont az oldal tudni véli a pontos megjelenési dátumot is. Április elseje egy keddi napra esik, ami az amerikai játékmegjelenési nap, úgyhogy könnyen lehet, hogy nem egy korai áprilisi tréfáról van szó.

A feltételezett InFamous: Second Son megjelenési dátum tehát 2014 április elseje, de még sem a Sony, sem pedig a Sucker Punch nem erősítette meg a hírt hivatalosan, úgyhogy addig pletykaként kezelendő az információ. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)