Hirdetés

Infamous: Second Son - a látvánnyal sem lesz gond

|

A Sony új képeket adott ki a PlayStation 4 exkluzív játékához, az InFamous: Second Son-hoz.

Hirdetés

Az InFamous Second Son volt az egyik első játék, amit a Sony rendezvényén először jelentettek be a PlayStation 4-re és amivel demonstrálták az új hardver erejét.

Az InFamous: Second Son-ban egy új hőst irányítunk majd, aki képes lesz manipulálni a füstöt és ezért az amerikai kormány nem kedveli őt különösebben. Ráadásul Delsin Rowe még graffitizik is, ami meg végképp kiveri a biztosítékot a Department of United Protection-nél,  úgyhogy a sárga kezeslábasban masírozó katonák lesznek azok, akik igazán megnehezítik majd az életünket. 

Az InFamous: Second Son gameplay alapján, amúgy Prototype-osan kell majd a szétzúzni mindent, ami az utunkba akad, szóval az akcióból várhatóan nem lesz majd hiány, bár a Sony most kiadott képei inkább a környezet szépségével foglalkoznak sem, mint a sandbox pusztítással.

 

Az InFamous: Second Son megjelenése 2014 elején várható PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik a játék? Melyik lesz az első cím, amit megvesztek a PlayStation 4-etekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)