Hirdetés

Infernal - Xbox 360-ra költözik

|

A holland Playlogic egyebek mellett bejelentette, 2007-es Infernal Xbox 360-ra optimalizált változatát.

Hirdetés

A Gorky 17 hanyatló minőségű folytatásainak hűvös fogadtatása után döntött úgy a lengyel Metropolis Software, hogy ideje váltani. Maradtak a már megszokott külső nézetes céllövöldénél, ám ezúttal genetikai mutáció és egyéb sci-fi blabla helyett a könyvek könyvéből, vagyis a Bibliából merítettek ihletet. A fény és a sötétség erőinek konstans háborújában merülhetett el a játékos, Ryan Lennox, egykori "arkangyal" szerepében. A Jó ügynöke az események balszerencsés fordulata miatt keveredett a másik oldalra, ahol démoni erővel gazdagodott. Így vált a játékból biblikus Max Payne, ráadásul még egy dögös női mellékszereplőre is futotta a fejlesztők idejéből.

Infernal - 90. kp Infernal - 91. kp Infernal - 92. kp Infernal - 93. kp



A fogadtatás inkább volt vegyes, mint kitörően lelkes, de ez sem tántorítja el az előző évet a várakozásokkal ellentétben veszteséggel záró kiadót attól, hogy elkészíttesse az X360-ra hangszerelt kiadást is.
Idén 12 játékot szeretnének piacra dobni, amelyek közül a Fairytale Fights (PS3, X360, PC), és a They Came from Upstairs (PC, Wii, NDS, PS2) filmadaptációtól várnak sokat a fentebb említett Infernal portján kívül.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)