Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - új játékmód karácsonyra

|

Befutott a Ghosts legújabb frissítése, amely számos bugra és balance problémára kínál megoldást, és egy új játékmódot is tartalmaz. Vér és golyózápor a szeretet ünnepén.

Hirdetés

Pár napja dobta piacra az Activision a Call of Duty: Ghosts Season Pass-t, hogy még kényelmesen be tudjuk sűríteni a karácsonyi ajándékok közé, most azonban ők maguk kedveskedtek egy kis meglepetéssel.

Az új mód a Heavy Duty nevet kapta, és bár az ötlet olyan egyszerű, mint bugot találni a Battlefield–ben, a csapatnak sikerült egy szórakoztató játékvariációval előrukkolni. Ebben a módban a megszokottnál jóval több életerővel vágunk neki a háborúnak, így bizony nem tudjuk majd a megszokott néhány golyóval az örök vadászmezőkre küldeni az ellent, hanem tunkolni kell őket rendesen. A Heavy Duty-nak kétség kívül megvan a maga szépsége, az Infinity Ward pedig várja a játékosok véleményét, úgyhogy ne legyetek restek írni nekik miután kipróbáltátok.

Emellett az Infected mód is kapott pár új loadout-ot, hogy ne mindig ugyn azzal a felszereléssel kelljen nekivágnunk a csatának. Nehezebb dolguk lesz a mesterlövészeknek is, hiszen nem csak a Focus perk effektivitása csökkent, hanem a célzáson is módosítottak egy picit. Ami még jó hír, hogy mostantól 5 squad-pontot kapunk szintenként az első 5 szinten.

A bugok terén sikerült végre megakadályozni, hogy egy játékos annyi perket használjon egyszerre amennyit csak akar, illetve egy láthatatlanná tévő kis bugot is sikerült kijavítani. Az update a PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 és PS4 verziókat érinti, hogy mikor kapnak a Wii U tulajdonosok a Heavy Duty módból, egyelőre a jövő zenéje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)