Hirdetés

Ingyen alkothatod meg magadat, vagy akár álmaid Disney karakterét

|

Disney Dreamlight Valley megjelenése előtt ingyenesen letölthetővé vált a játék karakterkészítője.

Hirdetés

Ha bejön a MultiVersus minden univerzumot egybemosó ötlete, biztosan tetszeni fog a hamarosan megjelenő Disney Dreamlight Valley is, amiben a névadó cég minden karaktere megjelenik majd. Ha arról álmodtál, hogy a L'ecsó szereplőivel együtt főzöcskézz vacsorát Mickey egérnek, hamarosan eljön a te időd, a megjelenés előtt azonban még érkezett egy apró ízelítő.

Talán senki nem lep meg, hogy a Disney hamarosan érkező játékában lesz karakterkészítő is, amit már most ingyenesen le lehet tölteni, az Epic és a Steam kínálatában is megtalálható.

Hirdetés

A fejlesztésért felelős Gameloft úgy látta jónak, ha ráengedi a játékosokat még gyorsan egy morzsára, hogy ezzel hangolódhassunk a Disney Dreamlight Valley megjelenésére. A modellek tökéletesen illeszkednek a Disney látványvilágába, ami nem biztos, hogy mindenkinek kielégítő látványt biztosít majd, aki viszont sokat fantáziált már arról, miképp festene ebben az univerzumban, ennél közelebb még biztosan nem került a megoldáshoz.

A karakterkészítőben számos alak, magasság, frizura, hajszín, ékszer, ruházat és megannyi más lehetőség megtalálható, hogy a lehető legjobban testreszabhassuk a megjelenését a megálmodott karakterünknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az így összerakott figurával később aztán számos témában fotózkodhatunk és találkozhatunk a Disney univerzumainak legnépszerűbb karaktereivel is. Ha szeretnétek ti is kipróbálni ide kattintva elérhető a Steames, itt pedig az Epic verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)