Hirdetés

Ingyen átvihetjük majd a Ubisoft több új játékát is a következő generációba

|

Persze azért egy fontos dologra oda kell majd figyelniük a játékosoknak.

Hirdetés

Novemberben megérkeznek a vadonatúj konzolok, ráadásul sok olyan játék van, ami a mostani masinák mellett PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Series S-re is meg fog jelenni.

Szerencsére jó néhány ilyen cím esetében lesz lehetőségünk arra, hogy a jelenlegi generációra érkező változatot gyakorlatilag extra költségek nélkül felfrissíthessük az újgenerációs verzióra, és úgy tűnik, hogy a Ubisoft több újdonsága kapcsán is él ez a dolog.

Hirdetés

A stúdió ugyanis megerősítette, hogy az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs: Legion, illetve a Far Cry 6 dobozos és digitális kiadásait is teljesen ingyen átvihetjük majd PlayStation 4-ről és Xbox One-ról az újgenerációs konzolokra. Ám fontos megjegyezni, hogy mindenképp digitális példánnyal kell rendelkeznünk abban az esetben, ha olyan gépre akarjuk átpakolni a kalandot, aminek nincsen optikai meghajtója - bármennyire is evidensnek tűnik ez, sosem árt a figyelmeztetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)