Hirdetés

Ingyen Borderlands képregényt mindenkinek

|

Határozatlan ideig anélkül olvashatjuk a Borderlands: Origins képregény első füzetének digitális kiadását, hogy akár egy fillért is fizetnénk érte.

Hirdetés

Lassan nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amelyek premierjéhez nem társul könyv, képregény, játékfigura, animációs film, bögre, kulcstartó, hancúrléc stb. megjelenése. Természetesen az előbbi megállapítás csak a tripla A-kategóriára vonatkozik.



Ilyen alkotás a frissen debütált Borderlands 2 is, ami a 12/09-es GameStarban olvasható tesztünk szerint dögösebb és tökösebb, mint az első rész volt.

Aki szeretne tisztábban látni a sztori hátterével kapcsolatban, annak az IDW Publishing határozatlan ideig tartó promócióját ajánlhatom figyelmébe. Az alábbi linkre kattintva bárki elolvashatja a Borderlands: Origins képregény első füzetét, ráadásul ingyen.

Borderlands: Origins 1.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)