Hirdetés

Ingyen CoD2 az NV fanoknak

|

Az nVIDIA és az Activision legújabb akciójának keretében az év legütősebb videókártyáját választó kedves vásárlók az év várhatóan legjobbnak számító II. VH-s FPS-ét kapják ajándékba, szól a reklámszöveg az nV egyik lapján. Ha kicsit tovább olvasunk a lap sorai között szépen konkretizálódik a helyzet és kiderül, hogy mit is takar a jólcsengő reklámszöveg. Ha valaki az akció ideje alatt nVIDIA GeForce 7800GT VGA-t vásárol az ajándékba kapja a kártya mellé a Call of Duty 2-t. Hogy azért mégse örüljünk annyira természetesen nem fognak minden féle OEM kártyák mellé teljes verzió CoD2-t osztani, ha szeretnénk hozzájutni a bónusz gammához akkor akciós XFX vagy eVGA kártyát kell vételeznünk a b'ótban, amelyek kiváló minőségük mellett igen magas árfekvésükről is híresek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)