Hirdetés

Ingyen jött a Resident Evil 4 remake Mercenaries módja, de ennek mégis ára van

|

A Capcom mikrotranzakciókat pakolt a horda módba, az emberek pedig egyáltalán nem örülnek.

Hirdetés

Megérkezett a Resident Evil 4 remake Mercenaries módja, amit a régivonalas játékosok is örömmel vártak, kellemes szórakozást nyújt a klasszikus történetvezérelt túlélő-horror mellett. A játékosok különböző karakterekkel és fegyverekkel mehetnek csatába zombihordák ellen, és a kalandjaik során fejleszthetik fegyvereiket az egyre hatásosabb mészárlás kedvéért.

A cucc nem túl bonyolult, de lehetőséget ad arra, hogy még több, kötetlen időt tölthessünk a Resident Evil 4 kiváló harcrendszerével. A gond csak az, hogy a remake-ből a Capcom nagyon sok pénzt szeretne látni.

Hirdetés

A The Mercenaries felbukkanásával együtt egy mikrotranzakció is befutott, ami pénzért cserébe lehetővé teszi, hogy azonnal feloldhassuk a választott fegyvereink extra perkjeit. Ezt persze a játékon belül, sok-sok küzdelemmel pénz nélkül is megoldhatjuk, de ha elköltünk 15 dollárt, és felmarkolunk pár Weapon Exclusive Upgrade Ticketet, akkor anélkül is felfejleszhetjük a cuccainkat, hogy akár egy percet is játszanánk a Mercenariesszal.

A közösség nem boldog, amiben az sem segít, hogy a régi Mercenariesban elérhető Albert Wesker és Ada Wong mind hiányoznak a remake játékmódjából. Feltehetőleg DLC-ként akarják majd eladni őket, ami sokak számára megkeseríti, az egyébként pompás Resident Evil 4 remake élményét.

Ti mit gondoltok erről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)