Hirdetés

Ingyen kipróbálható a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, de csak egy platformon

|

Az Activision deszkás játéka kiváló lett, éljetek a lehetőséggel, ha tehetitek!

Hirdetés

Nálam komoly versenyt vívott az Év játéka-címért a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 a The Last of Us Part II-vel, de teljesen más élményt ad a kettő, más miatt szerettem őket, és végül utóbbi javára döntöttem. Ugyanakkor ha van időm, darálgatom a THPS-gyűjtemény kihívásait, szerencsére sok van belőlük.

Aki még nem próbálta, most egy órán át játszhat vele Xbox One-on vagy - a visszafelé kompatibilitás miatt - Xbox Series konzolokon: megjelent ugyanis egy próbaverzió, ami január 4-éig lesz elérhető. Látogassatok el a linkre, kattintsatok az "Ingyenes próba" feliratú gombra, és már tölthetitek is, vagy keressetek rá konzolról az Xbox Store-ban, az az útvonal szintén működhet.

Hirdetés

A játék teljes változata a Countdown Sale keretében most 13490 Ft helyett 10115 Ft-ért kapható egyébként, és ha engem kérdeztek, simán megéri. A mindenféle digitális bónuszokat adó Deluxe Edition sem sokkal drágább, az 11540 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)