Hirdetés

Ingyen kipróbálható az új Office - mit érdemes tudni róla?

|

A Microsoft most adta ki az Office 2013 (amelynek egyelőre az Office 15 kódneve hivatalos) ingyenes előzetesét. Természetesen azonnal ki is lett próbálva.

Hirdetés

Egészen pontosan a Windows 7 tulajdonosok és a Windows 8 tesztelői próbálhatják ki ingyen az új Office csomagot, de a PC World-ös kollégákat azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy elsőként számoljanak be a Microsoft új irodai csomagjának előnyeiről és hátrányairól.



Aki szeretné kipróbálni az új Office 2013-at, annak tehát Windows 7 vagy 8 operációs rendszer kell (valamiért a Vista nem jó), emellett szerencsére az office.com/preview oldalról beszerezhető ingyenes csomaghoz nem kell túl erős gép, mivel a minimális rendszer követelményeknél 1 Ghz-es processzor, 1GB (32bit)/2GB (64bit) RAM, DirectX10 képes videokártya, valamint 3,5GB tárhely olvasható. Ha érdekel a PC World gyorstesztje, akkor kattints ide a részletekért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)