Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod a Command & Conquer inspirálta RTS-t

|

A THQ Nordic gondozásában érkező Tempest Rising majdnem három héten át fogadja az érdeklődő játékosokat.

Hirdetés

Nem titkoltan a stratégiai játékok fénykorának számító időszakban (az 1990-es évek második felétől a kétezres évek derekáig) napvilágot látott RTS-ekből merített ihletet a Slipgate Ironworks és a 3D Realms, amikor nekilátott megtervezni a Tempest Risingot. A műfaj kedvelői két, átvezetőkkel tűzdelt egyjátékos kampányra, három aszimmetrikus frakcióra, skirmish és multiplayer módokra, valamint gyors tempójú játékmenetre készülhetnek.

Amibe ráadásul bele is kóstolhatnak, mivel augusztus 28-áig a Steamen elérhető a Tempest Rising preview, ehhez a terméklapon kell rábökni a Hozzáférés kérése gombra. A próbakör a GDF (Global Defense Forces) kampányának első küldetését tartalmazza, melynek végigjátszása során öt egységtípussal köthetünk közelebbi ismeretséget, de az ellenség sem lesz tétlen, hat egységtípusból állítja össze saját csapásmérő erőit.

Hirdetés

A Tempest Rising története 1997-ben játszódik, de egy alternatív idővonalon, amely akkor ágazott el a miénktől, amikor a kubai rakétaválság nukleáris háborúba torkollott. Ennek utóhatásaként jelentek meg szerte a világban és hálóztak be mindent a tempest (vihar) néven emlegetett, vörösen pulzáló elektronikus indák. Felbukkanásuk pedig teljesen megváltoztatta a történelem irányát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)