Hirdetés

Ingyen lesz játszható a Call of Duty: Modern Warfare 3

|

Most, hogy elstartolt az első szezon, az Activision mindenkit ráenged a Modern Warfare 3 multis módjaira - és a zombis küldetésre is.

Hirdetés

Szuper lett volna, ha a Modern Warfare 3 fejlesztői több időt kapnak, hogy jobb kampányt, kidolgozottabb zombis játékmódot, és élvezetesebb multit alkossanak, de ez most úgy sikerült, ahogy. A menetrendnek megfelelően érkeznek az új tartalmak, köztük pályákkal és játékmódokkal, amiket most bárki ingyen kipróbálhat néhány napig.

December 14. és december 18. között megnyílnak a kapuk, de csak résnyire: nem lesz minden tartalom elérhető, amit az MW3 többjátékos módja nyújt, de a próbahétvége arra azért elég, hogy mindenki átérezze, milyen élmény az idei CoD-dal játszani.

Hirdetés

Hat pályát tesznek elérhetővé (Terminal, Highrise, Rust, Shipment, Afghan és a vadonatúj, viszonylag kicsi Meat), négy módban tehetünk próbát (TDM, Hardpoint, Kill Confirmed, Domination), Ground Wart pedig három terepen játszhatunk. A War mód egyetlen pályája, az Operation Spearhead is megnyílik.

Emellett elérhető lesz a Zombies, jellegéből adódóan korlátok nélkül.

Azt nem tudni, a próbaverzió is annyi helyet foglal-e majd, mint a teljes játék, de jól teszitek, ha elindítjátok a letöltést, ahogy erre holnap este 19:00-kor lehetőség nyílik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)