Hirdetés

Ingyen letölthető az új WENDIGO album!

|

Rossz és jó hírem is van mára. A rossz, hogy egyik zenekarom, a Wendigo határozatlan időre "jegelte magát". A jó viszont, hogy az új lemez ingyenesen letölthető!

Hirdetés

Bizony, eljött ez is... Itthon nem egyszerű dolog a zenélősdi, egyszer fent, sokszor lent. Az élet elég gyorsan felülírja még a legnagyobb lelkesedést is, így történt ez most is a Wendigo egyes tagjai esetében. Ezért döntött úgy a zenekar, hogy a személyes bonyolódások és a (főleg hazai) zeneipari válság miatt határozatlan időre lehúzzuk a rolót. Ezzel viszont egy igen örömteli esemény is együtt járt...


...mégpedig az, hogy az új lemezünket, amit gyakorlatilag az utóbbi két évben folyamatosan írtunk, rögzítettünk és csinosítgattunk, ingyenesen letölthetővé tesszük. A lemez az első napokban a Wendigo saját szerveréről, később pedig torrent kliensekkel tölthető.

Wendigo - Audio Leash borító
Wendigo - Audio Leash borító


Az Audio Leash című lemezt a www.wendigo.hu weboldalról lehet beszerezni, teljesen ingyen és ezzel együtt teljesen legálisan. Írjátok meg a véleményeteket a zenekari vendégkönyvbe, vagy akár ide, a hír alá, kíváncsiak vagyunk jól.


Aki pedig még esetleg nem tudná (mert ritkán olvas gémsztár pont hut), a Wendigo és a H.A.R.D. tagjaiból már össze is verbuválódott az új zenekarom, a PhoeniX Files - első koncertünkre, melyről nemrég hírt adtam, várok mindenkit október 30-án, a BGS / WCG előtti este!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)