Hirdetés

Ingyen Midnight Club 2-t a népnek

|

Egy kis ajándék a Rockstar-tól a májusi új tagoknak.

Hirdetés

Aszfaltszaggató gyorsulások, eszeveszett verseny és online kihívások. Többek között ezek várják a játékosokat a Rockstar 2003-ban kiadott Midnight Club 2 című darabjában, amit most akár ingyen is beszerezhettek. Ha szemeztetek a játékkal anno, de pénzt nem akartatok kiadni érte, akkor használjátok ki ezt a lehetőséget.

Egy ingyenes példány megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni a Hivatalos Steam Közösség honlapján, illetve - ha még nem lenne - csinálni egy Steam fiókot is, mivel azon keresztül tudjátok majd letölteni a május 29-ig megkapott játékot. Ha már végigpörgettétek és unjátok az összes mostani autós játékot, akkor regisztráljatok és tegyetek egy próbát a Midnight Club 2-vel, bár a grafika talán sérteni fogja a mai grafikákhoz szokott szemeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)