Hirdetés

Ingyen Modern Warfare 2 hétvége dupla XP-vel

|

Izgalmas hétvégének nézünk elébe

Hirdetés

Kedves Steames barátaink, és azok akik nem! Jobb ha már most mindenki elkezdi töltögetni a Modern Warfare 2-t, hogy ez ne az értékes hétvégi idejéből vegyen el.

Mert a legutóbbihoz képes meglepően hamar, ezen a hétvégén újra mindenki ingyen tolhatja minden idők legsikeresebb videojátékát, a Modern Warfare 2-t, ami alatt dupla XP is üti a markunkat. Bár legutóbb kikötötték, hogy az ingyenesség csak a multira vonatkozik, ezt most sehol nem írták, így van némi sansz arra, hogy az egyjátékos kampányba is belekóstoljunk. Egy kicsike. További információért mindenki kattanjon saját Steam kliensének „News" menüpontjára, vagy legegyszerűbben ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)