Hirdetés

A járvány miatt ingyen osztogatnak egy készülő túlélőjátékot

|

Ha sikerül hozzájutnotok egy Population Zero kulcshoz, akkor részt vehettek a holnapután induló bétában és magából a játékból is kaptok egy példányt, amikor az végül elrajtol.

Hirdetés

Sok stúdió ad kisebb-nagyobb engedményeket, hogy segítsék azokat, akik a COVID-19 miatt a lakásukban ragadtak. Most épp egy megjelenés előtt álló játékot húzhattok be az Enplex Games jóvoltából, ugyanis első körben 5000 darabot osztanak szét a srácok készülő túlélőjátékukból, a Population Zeróból, hogy felhívják a figyelmet az otthonmaradás fontosságára.

Hirdetés

A #GamesVersusVirus kampányuk keretében kerül sor a kulcsok kiszórására, amivel a csapat egy olyan kezdeményezést szeretne elindítani, melynek keretében a kiadók és fejlesztők is részt vállalnak a járvány megfékezéséből. Hogyan tehetnék ezt hatékonyabban, mint ingyen osztogatott játékokkal. Ha ti is szeretnétek benevezni a kulcsok egyikére, akkor nincs más dolgotok, mint ide kattintani és követni az utasításokat. 

Ha a szerencsések között vagyunk, akkor nem csak a május 5-ére tervezett megjelenésű játékhoz kapunk hozzáférést, de részt vehetünk a március 21-én kezdődő bétában is. A Population Zero lényege, hogy egyedül vagy többedmagunkkal kell életben maradnunk egy világban, ahol 168 óránként beköszönt az hosszú éj, és ha addig nem szerelkezünk fel megfelelően, akkor bizony ott hagyhatjuk a fogunkat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)