Hirdetés

Ingyen próbálhatod ki minden idők legdrágább játékát

|

Ha még nem volt alkalmad megnézni, mire úsznak el dollármilliók, most itt a lehetőség!

Hirdetés

Tavaly novemberben is volt egy ilyen lehetőség, a Cloud Imperium idén is megismétli: a Star Citizen ingyenesen játszható lesz két teljes héten keresztül. Az esemény november 17-én kezdődik, amikortól mindenki beugorhat kipróbálni a játéktörténelem egyik legdrágább projektjét.

A 2012-ben bejelentett sci-fi szimulátor azóta is közösségi támogatásokból készül, melyek elsődlegesen a nevetségesen magas árú űrhajók eladásaiból származnak.

Hirdetés

A Star Citizen pénzügyi modelljének köszönhetően a virtuális élet a jövőbeli galaxisban is meglehetősen költséges. Szerencsére az ingyenes időszak alatt senkinek nem kell fizetnie majd a tesztkörért, ráadásul ekkor kerül megrendezésre az Intergalactic Aerospace Expo is. A képzeletbeli hajógyártó cégek itt mutatják be a több mint 1000 darabból álló űrhajókínálatukat, melyek darabjait szintén elvihetjük egy-egy tesztvezetésre.

Akit érdekel a játék, az látogassa meg annak hivatalos oldalát, és tartsa szemmel a Star Citizen híreket november 17. és 30. között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)