Hirdetés

Ingyen Prototype jár a Singularity mellé Xbox 360-on

|

Az Activision árukapcsolással népszerűsíti a Raven Software időmanipuláción alapuló FPS-ét.

Hirdetés

Bő fél évet csúszott a már tavaly késő ősszel késznek mondott Singularity azon oknál fogva, hogy az Activision nem kívánt házon belül konkurenciát teremteni a Modern Warfare 2 számára.



A nagyszerű ötletekkel telezsúfolt (tárgyak, pályaelemek, ellenfelek öregítése és visszafiatalítása) FPS idén nyáron, egészen pontosan június 29-én biztosan megjelenik, hacsak nem áll elő valamilyen viss major helyzet (természeti katasztrófa, nukleáris csapás, stb.)
Az Activison hosszú hónapok óta első igazán szimpatikus lépésével (Azt az apróságot leszámítva, hogy Xbox 360-exkluzív az akció) korlátozott ideig még egy Prototype kópiát is hozzácsap friss és ropogós Singularity példányunkhoz, feltéve persze, hogy a Microsoft konzoljára szánt verziót választjuk.



Hasonló akcióval élt a THQ is, ellenben a szóban forgó kiadó mind a PC-s, mind az X360-as Metro 2033 vásárlóit megajándékozta egy-egy Red Faction: Gurerilla-val.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)