Hirdetés

Ingyen Valve játékok ATI tulajoknak

|

A Valve sajtóközleményben jelentette be eddigi legszimpatikusabb akcióját, amiben ingyenes játékokat biztosít nekünk, amennyiben megfelelő hardverrel rendelkezünk.

Hirdetés

A megfelelő hardver jelen esetben egy bármilyen ATI Radeon kártya lesz, amihez a kiadó ingyenes Half-Life 2: Deathmatch és Half-Life 2 Lost Coast játékokat biztosít majd. A Steam program letöltése után csak el kell látogatni a megfelelő oldalra és ott automatikusan felismeri majd a program a grafikus kártyánkat, így ingyenesen válik elérhetővé a fentebb említett két játék. Ez azért is különösen jó ajánlat, mivel várhatóan a Half-Life 2 játékhoz írt modifikációk is indíthatóak lesznek majd a gépünkön, hisz lesz aktivált hl2.exe fájl a Steam mappájában. Természetesen az akció igénybe vételéhez szükséges lesz egy internet kapcsolat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)