Hirdetés

Ingyen Windows 7 a hollandoknak

|

Marketingcélokra tökéletes választás lehet a holland kisváros.

Hirdetés

Közel ezren, egészen pontosan hétszázhetvenheten jutnak ingyenes Windows 7 kópiához egy holland kisváros lakói, miután a Microsoft jófajta marketinglehetőséget vélt felfedezni Zevenhuizen kapcsán.

Zevenhuizen nyers magyar fordításban nagyjából Hétház, így érthető, miért csapott le a redmondi konszern jó marketingérzékkel az északi helységre. Kíváló név, s ezáltal szerves, velős része lehet a Windows 7 már-már gigászi méreteket öltő reklámkampányának.

Ráadásul nem is akármilyen Windows 7 tulaj lesz az a több, mint 700 holland hazafi, egyből az Ultimate verziót kapják majd kézhez, s ezeket a legkülönfélébb módokon szerezhetik be: befáradhatnak például a lokális MS lerakat irodájába, felmutatják személyi igazolványukat, s máris gazdagabbak egy ingyenes oprendszerrel. Létezik olyan opció is, miszerint az illető egyszerűen elpostázza a Microsoft-nak a gépét, s azt legkevesebb 48 órán belül visszakapja, a már új, friss Win 7 csomaggal. Aki viszont a totális kényelmet választja, mindamellett kissé dilettáns is a témában, házhoz hívhatja a Microsoft-szakikat, akik rövid idő alatt helyben elvégzik a telepítést.

Szabályok persze itt is akadnak: többek közt alapfeltétel, hogy a holland felhasználók gépén legyen frissített, teljesen jól muzsikáló és persze jogtiszta Microsoft oprendszer, hiszen csak ilyen gépekre kaphat liszenszet a jelentkező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)