Hirdetés

Újra megszerezhetsz ingyen három remek Ubisoft játékot

|

Ha az elmúlt napokban lecsúsztál volna ezekről a remek lehetőségekről, akkor itt az ideje pótolni a mulasztást.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a közelgő ünnepekre való tekintettek a Ubisoft először a World in Conflictot, majd az Assassin's Creed IV: Black Flaget, végül pedig a Watch Dogsot adta teljesen ingyen. Mostanra elvileg már csak a Watch Dogs járna ingyen, de a Ubisoft gondolt egyet, és csavartak a menetrenden. 

Hirdetés

Egészen december 23-ig ugyanis a korábban kínált két játék is újra ingyenes, vagyis mindhárom címet teljesen díjmentesen tölthetitek le, ha ide kattintotok. Ezúttal már senki se csússzon le erről a remek lehetőségről, ha nem gazdagítja ez a három játék a gyűjteményeteket, akkor tessék szépen pótolni őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)