Hirdetés

Ingyenes a Crysis Wars az ünnepek alatt

|

Nagyon kedves kis ajándékkal leptek meg mindenkit a Crysis Wars készítői.

Hirdetés

Tele a világ rendes emberrel, mindig mondom én. A Crysis Wars - a Crysis Warhead multi része - ismét ingyenes lesz mindenki számára. Ezúttal nem is csak egy hétvégéről van szó, hiszen a Crysis Wars december 19-től - azaz holnaptól - egészen december 28-ig, bárki letöltheti a legfrissebb verziót, és tolhatja miként az nagy vadak. Szimpatikus lépés, ugye? Aki esetleg rosszmájú, akár arra is gondolhat, hogy talán nem megy úgy a szekér a srácoknak, ahogyan azt ők elképzelték. Mi azonban meg vagyunk győződve arról, hogy a skacokat csak a szeretet vezérelte, mikor ezt a döntést hozták. Amennyiben esetleg nincs igazunk, és mégiscsak a karácsonyi hangulatot próbálják felhasználni egy kis extra zsebpénz megszerzéséhez, természetesen ezer átok rájuk. Ebben az esetben sem rossz döntés leszedni a klienst, hiszen bosszúból jól elkenhetjük a titokban tuti játszó fejlesztők száját, méghozzá ingyen. Akit érdekel a téma, nincs más dolga mint regisztrálni a hivatalos honlapon, és már töltheti is a karácsonyi meglepit. Alant pedig megtekinthető a két új pálya is mozgásban.

 

crysistv1.jpg
 
crysistv2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)