Hirdetés

Ingyenes hétvégékkel, akciókkal és nyereményjátékokkal ünnepel a Ubisoft

|

A Ubisoft idén lesz 35 éves, ezt pedig egy olyan két hónapig tartó bulival fogják megünnepelni, ahol mi vagyunk a díszvendégek.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Ubisoft rendezni akar egy nagyobb eseménysorozatot, hogy megünnepelje a 35. születésnapját, de most végre konkrétabb infókat is kaptunk.

A következő hetekben ingyen ajándékok, hatalmas akciók, ingyenes hétvégék és nyereményjátékok várnak majd bennünket. Az egész parti egy Ghost Recon: Breakpoint ingyenes hétvégével, és egy nagy vásárral indul.

Hirdetés

Ha elnavigáltok a Ubisoft ünnepi aloldalára, akkor ott már fel is iratkozhattok egy nyereményjátékra, mely során a szerencsés kiválasztottak 1000 dollárt kaphatnak a Ubisoft fiókjukra. A jelentkezéshez semmit sem kell tennetek, csak a vonatkozó oldalon meg kell nyomnotok egy gombot.

Mindeközben a Ubisoft Connect kliensben egy raktak akciós játékot markolhattok fel. Az Immortals Fenyx Rising például már 24 euróért is megvásárolható, de például a Rainbow Six: Siege-et is behúzhatjátok kevesebb, mint 10 euróért. A régebbi Far Cry részek árai is földbe álltak a Ghost Recon Breakpointtal együtt. Utóbbihoz egyébként most több kozmetikai apróságot is bezsebelhettek, teljesen ingyen.

Ez egy meglehetősen erős nyitás, de még sehol sincs az ünnepség vége. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog még hozzánk vágni a francia játékóriás.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)