Hirdetés

Ingyenes karaktertranszfer az SWTOR-ban a jövő héten

|

Pontosan június 12-én indul az ingyenes karakter transzfer, melytől a szerverek benépesülését várják.

Hirdetés

Egyre nagyobb gondot okoznak azok a szerverek, ahol a népesség megfogyatkozott. Ennek ellensúlyozására találták ki az ingyenes karaktermozgatást a szerverek között.

A fejlesztők azt mindenféleképpen szerették volna elkerülni, hogy egyetlen túlzsúfolt szerverre költözzön mindenki (bár a megaszerverek létrehozása felmerült ötletként), ezért meghatározták, hogy mely szerverekről lehet elköltözni és azt is kikötötték, hogy hová emigrálhatnak a játékosok.

Az akció célja egyértelműen az volt, hogy a Star Wars: The Old Republic játékosainak jobb játékélményt nyújtsanak a kiegyensúlyozott szerver népességen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)