Hirdetés

Ingyenes Kinectes játékot adott ki a NASA

|

Az Xbox Live-ról letölthető alkotásban egy Marsra szállást szimulálhatunk.

Hirdetés

A Microsoft szolgáltatásáról nem mondható el, hogy bővelkedne ingyenes játékokban, így érdemes ezt a keveset megbecsülni.

A Mars Rover Landing névre keresztelt alkotás a NASA felkérésére készült a  Smoking Gun független fejlesztőstúdióban, egy Marsra szállást élhetünk át.Testünk mozgatásával kell rábírni a Curiosity névre keresztelt gépezetet arra, hogy helyes ütemben végezze a leszállást a megadott pontra. Az ejtőernyő kinyitása, a megfelelő érkezés, minden rajtunk múlik. Gamerpont vadászoknak is ajánlott, 50 jár érte. A Curiosity egyébként augusztus hatodikán éri el a Marsot, feladata pedig annak vizsgálata, hogy jelen voltak-e valaha az egyszerű élethez szükséges feltételek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)