Hirdetés

Ingyenes lehet majd a The Sims 5

|

Úgy tűnik, nem kell majd fizetnünk a The Sims sorozat következő részéért - vagy legalábbis az alapcsomagért nem.

Hirdetés

Már azelőtt is egy kiapadhatatlan pénzforrás volt az Electronic Artsnak a The Sims sorozat, hogy a DLC-k és mikrotranzakciók fogalmát megismerte volna a világ. Hét kiegészítő készült a 2000-ben megjelent The Simshez, 2004-es folytatásához már nyolc teljes értékű és kilenc "cuccokat" tartalmazó csomagot adtak ki, a 2009-es The Sims 3 tizenegy kiegészítővel bővült az évek során, míg a több mint tízéves The Sims 4 már tizennégy kiegészítőnél, tizenkét Game Packnél, nyolc Stuff Packnél jár, még ingyen is érkeztek hozzá ilyen-olyan tartalmak, és messze a vége.

Utóbbi játékot 2022 októberében ingyenessé tették, így aki a teljes élményt akarja, kb. 1125 euróból bevásárolhat. Ez most nagyjából 419 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

Egy álláshirdetés alapján a jelenleg Project Rene néven ismert The Sims 5-öt anélkül elkezdhetjük, hogy fizetni kellene érte, viszont a kiegészítő tartalmak egy (ha tippelnünk kellene, nagyobb) részéért pénzt fognak kérni, ahogy a felhasználók által készített dolgokért is. A döntés nem váratlan, és még némileg talán örömteli is, de hogy ezzel jobban járunk-e, mint a korábbi modellel, az kiváló kérdés; úgyis évek kellenek még, mire a Maxis befejezi a munkát, talán addig választ kapunk.

A játék most valahogy úgy áll, ahogy ebben a videóban látható:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)