Hirdetés

Ingyenes lesz a Street Fighter x Mega Man

|

A Street Fighter 25. és a Mega Man közelgő 25. évfordulója alkalmából érdekes crossover érkezik december közepén.

Hirdetés

Ez az érdekesség a Street Fighter x Mega Man címet kapta, melyhez nem sokat kell hozzáfűzni, esetleg annyit, hogy a játék egy rajongói alkotás, melyet maga a Capcom reklámoz.

Christian Svensson, a Capcom USA vezető alelnöke elmondta: "Ez a játék szimbolizálja a rajongóink szenvedélyét és elkötelezettséget, és a Mega Man közelgő 25. évfordulója miatt úgy éreztük, hogy kötelességünk ezt a csodálatos élményt mindenkivel megosztani, aki velünk volt és ünnepelt az elmúlt 25 évben."

A játékot Seow Zong Hui szingapúri rajongó készítette: Mega Man olyan 8-bit-es világokon keresztül utazik, melyekben 8 eredeti Street Fighter karaktert is le kell győznie. A Street Fighter x Mega Man december 17-től tölthető le a Capcom Unity weboldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)