Hirdetés

Ingyenes next-gen frissítést kap a Resident Evil 2, Resident Evil 3 és Resident Evil 7

|

A Capcom feljavítja nemrégiben megjelent Resident Evil játékai látványát, és egyéb extrákat is kínál - mindezt ingyen.

Hirdetés

A Resident Evil: Village már eleve megjelent PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, de a korábbi játékokat csak a visszafelé kompatibilitás miatt játszhattuk a legújabb platformokon. Szép munkát végeztek a Capcom fejlesztői, néhol egészen gyönyörű volt a sorozat legfrissebb része (máshol meg meglepően elavult egyébként, de ez most részletkérdés), és hamarosan három másikat is jobb minőségben élvezhetnek azok, akik már váltottak generációt, vagy kellően erős PC-vel rendelkeznek.

A Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 remake-je, valamint a Resident Evil 7 biohazard valamikor 2022 folyamán kapja meg a next-gen frissítését PS5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n.

Hirdetés

Mindhárom játékba kerül ray tracing, magasabb képfrissítési sebesség mellett játszhatunk, illetve élvezhetjük a 3D Audio által nyújtott előnyöket, PS5-ön pedig a DualSense olyan funkcióit is, mint a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok.

Hirdetés

Mindenki, aki a játékok valamelyikét digitálisan vásárolta meg korábban, ingyenesen frissíthet. A sajtóközlemény nem tér ki arra, hogy mi a helyzet a lemezes példányokkal, de valószínűleg ezek is megkapják a patchet, egyedül azok szomorkodhatnak, akiknek nincs olvasó a gépében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)