Hirdetés

Ingyenes Star Wars indie horrorjáték érkezett, érdemes kipróbálni

|

Két fejezet készült eddig, az egyik az Endoron játszódik.

Hirdetés

Olvastátok már Joe Schreiber 2009-ben kiadott művét, a Death Trooperst, ami magyarul Halálosztag címmel jelent meg? Ennek középpontjában a Birodalom egy börtönhajója, a Tisztogató áll, amely ötszáz elítéltet szállít egy fegyenctelepre (gyilkosokat, rablókat, tolvajokat, lázadókat), és köztük van Han Solo, illetve Chewbacca is. Éppen egy üres szektorban járnak, amikor a hajtóműveik meghibásodnak, de szerencsére a közelben találnak egy elhagyatottnak tűnő Csillagrombolót. Két felderítő osztagot is küldenek, ám csak az egyik tér vissza, és fertőzést hoznak magukkal...

Erre a zombis sztorira épít Stefano Cagnani indie projektje, a Star Wars: Deathtroopers, amely az Unreal Engine 5-nek köszönhetően valósult meg, és már két fejezet is elérhető belőle. 

Hirdetés

Az első epizód a már említett Csillagrombolón játszódik, a második pedig az Endoron, ahol meg kell találni az utat egy előőrsre és aktiválni azt, majd visszaverni a zombihordákat. Mindkettő pofásan néz ki egy garázsprojekthez képest, a fejlett grafikus motornak hála Cagnani egyedül is képes volt valami különlegeset alkotni. Így néz ki az első, ami pár hónappal ezelőtt kapott kedvcsinálót: 

És így fest a második fejezet, amely nemrég mutatta meg magát: 

A Deathtroopers: A Star Wars Horror Story és a Deathtroopers: The Outpost is a készítő honlapjáról tölthetőek. Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)