Hirdetés

Ingyenes tartalmakkal bővül az Anno 2070

|

Bár sokszor lép a PC-s játékosok tyúkszemére a Ubisoft, időnként képes elegáns gesztust is gyakorolni.

Hirdetés

Az év egyik legjobban sikerült stratégiai játékának bizonyult a hagyományosan magas minőséget képviselő Anno-széria legújabb tagja, az Anno 2070.



Rajongói legnagyobb örömére a Ubisoft úgy döntött, hogy ingyenes letölthető tartalmakkal - ismertebb nevükön DLC-k -, valamint globális, az egész közösséget megmozgató eseményekkel dobja fel a játékélményt.



A sort néhány nap múlva, január 1-én az újraaktivált Neo Skulls krízis nyitja, ami három küldetést tartalmaz, s aki a hónap végéig teljesíti őket, az hozzájárul a közösség sikeréhez és nem mellékesen egyelőre meg nem határozott jutalomban részesül.
Ezt a Projekt: Eden esemény követi, aminek története szerint Josh "the Ghost" Steen az Éden Iniciatíva megbízásából egy új környezettisztító berendezés prototípusával rukkol elő. A közösség feladata három küldetésen át a meghibásodott berendezések megjavítása lesz. A második és a harmadik misszió során már Akadémiájuk képes lesz a készülékek következő generációs változatát kifejleszteni.



Az első ingyenes DLC 2012 első negyedévében érkezik, és egy új multiplayer móddal boldogítja az Anno 2070 játékosait. Ebben két csapat feszül egymásnak, amelyeknek előre meghatározott időkeret áll a rendelkezésükre, mialatt bizonyos szektorok felett meg kell kaparintaniuk az irányítást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)