Hirdetés

Ingyenes The Mandalorian DLC-t kap a Star Wars: Squadrons

|

Nyugalom, nem fognak elkezdeni záporozni a Star Wars: Squadrons DLC-k, de azért kapunk egy The Mandalorian pakkot.

Hirdetés

Már a Star Wars: Squadrons megjelenése előtt tisztázták a fejlesztők, hogy a játék nem a mostanában annyira divatos live servies modellre fog épülni, nem érkeznek majd hozzá folyamatosan frissítések, nem kap egy csomó extra DLC-t, és mikrotranzakciókat sem pakolnak bele. Azt is leszögezték, hogy elképzelhető, egy-két apróság azért bekerül még a megjelenés után, de nagy dolgokra nem kell számítani. 

Nos, betartották a szavukat, mivel egy apró, de kedves, és nem mellékesen ingyenes bővítménnyel gazdagodik holnap a játék, egy kozmetikai cuccokat tartalmazó The Mandalorian DLC lett a jussunk annak örömére, hogy napokon belül elstartol a sorozat második évada a Disney+-on.

Hirdetés

A The Mandalorian DLC-ben pilótafülkébe aggatható mütyürök kerülnek be, és igen, mielőtt mindenki egyszerre kérdezné meg, van benne bébi Yoda figura is. Ezen felül egy IG-szériás orgyilkosrobot fából készül mása, egy Razor Crest fityegő, egy beskar tömb, és két cuki hologram ( egy blurrg és egy rodiai fejvadász) vár arra, hogy vele díszítsük ki vadászgépünk pilótfülkéjét. 

A Star Wars: Squadrons The Mandalorian DLC holnap, azaz október 28-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)