Hirdetés

Ingyenes Xbox LIVE hétvége (április 21-25.)

|

Guinness-rekord kísérlet, versenyek, értékes nyeremények, ingyenes Gold LIVE hozzáférés és fergeteges hangulat!

Hirdetés

Mindez garantált ezen a hétvégén, amennyiben Te is rendelkezel Xbox 360-nal!

Az ingyenes LIVE hétvége neve Xbox Nemzetek Ünnepe, és április 21-től (csütörtök) 25-ig (hétfő) tart.

Április 23-án, szombaton világszerte, és kis hazánkban is megpróbálják megdönteni a "legnagyobb online 100 méteres sprint" rekordot, a Kinect Sports és az Xbox LIVE használatával. Elő a kínai tesicipőt, és apu régi, sárga trikóját, irány a virtuális aréna! Szombaton, 19:00 órakor tessék felfutni az Xbox LIVE-ra, cserébe minden versenyző Xbox/Guinness World Record avatar pólót kap. De ez még nem minden!

Ezen a hosszú hétvégén minden LIVE-tag ingyenes Gold LIVE hozzáférést kap, hogy ők is kipróbálhassák a többjátékos mód örömeit.

E mellett Cseh Lacival csatározhatunk a HALO: Reach-ben, amennyiben 21-én, csütörtökön meghív minket egy partiba. A legügyesebbek az élmény mellett egy éves Xbox LIVE Gold előfizetést is kapnak!

Ha még ez sem lenne elég, április 22-én, pénteken este megrendezésre kerül a hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság is. Érdemes részt venni ezen, mivel a fődíj 100 000 forint, valamint egy éves Gold LIVE előfizetés, de a második és harmadik is szép summát kap, valamint a legjobb 20 játékos Gears of War 3 multiplayer béta kódot kap.

Jól hangzik? Akkor látogass el az alábbi linkre, ahol a részletes programot és versenyszabályokat találod:

Ingyenes Xbox LIVE hétvége

A Microsoft főhadiszállásán a GameStar csapata is ott lesz, érdemes velünk tartani, hiszen remek beszámolókat olvashattok majd a GSO-n! Ez a hétvége az Xbox hétvégéje, használjátok ki, a LIVE-on találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)