Hirdetés

Ingyenesen játszható a Monkey Island anyázós kardpárbaja

|

Egy kódolási gyakorlat keretében az ismert modder, Karza böngészőből játszhatóvá tette a The Secret of Monkey Island sorozat legendás párbaját.

Hirdetés

Kevés embert ismerünk, aki ne szeretné a The Secret of Monkey Island játékokat, amik elsősorban kiemelkedő humorosságuk miatt lopták be magukat a játékosok szívébe.

Mivel a játék forráskódja nemrég nyilvánossá vált, a Karza nevű modder úgy döntött, böngészőbe ülteti az első és harmadik rész legendás jelenetét. Az anyázós kardpárbaj különlegessége, hogy a szokványostól eltérő módon a gombok erőteljes nyomkodása helyett a megfelelő inzultusok, illetve a kapott sértésekre adott megfelelő válaszok alkalmazásával győzzük le kalóz ellenfeleinket. Némi angol tudás nem árt az ezen az oldalon elérhető játékhoz, lévén itt pont a szöveg az, ami lényeges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)