Hirdetés

Ingyenesen letölthető a Portal

|

Aki esetleg még nem szerezte be a Portal-t, az most ingyenesen megteheti, a Valve akciójának keretein belül.

Hirdetés

Tessék odafigyelni és gyorsnak lenni, mert a Portal csak szeptember 20-ig tölthető le ingyenesen, de addig viszont nagyon. Aprócska érdekessége a dolognak, hogy nem csak a PC-s, hanem a Mac-es verzióra is vonatkozik a lehetőség. Nem kell érte fizetni egy árva centet sem, és mégis letölthető, hát nem nagyszerű?

Aki szeretne élni a lehetőséggel, az innen teheti magáévá. Ez az ingyenesség nem az első alkalom a Portal történetében, éppen ezért örvendetes, hogy ismét fizetésmentessé tette a Valve. A 2007. októberében megjelent játékban egy portal gun-nak becézet csúzli segítségével tudtunk kapukat nyitni, és így megoldani logikai fejtörőket. Elcsépelt, és gyomorforgató mondattal élve, mindenkinek ajánljuk, aki szereti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)