Hirdetés

Ingyenesen letölthető a BattleForge

|

Letölthető a márciusban megjelent BattleForge ingyenes változata, a kártyás stratégia dobozos verziója továbbra is harminc dollárba kerül.

Hirdetés

Az ingyenesen letölthető verzió tökéletesen megegyezik a boltban megvásárolható BattleForge kiadással, mindössze kevesebb kártyával és BF ponttal vághatunk neki az izgalmas fantasy univerzumnak. Amennyiben a BattleForge Play4Free mellett döntünk és lemondunk 3200 BF pontról, valamint megelégszünk 32 kártyával 64 helyett, úgy látogassunk el a BattleForge hivatalos oldalára és szerezzük be Play4Free klienst, melynek közreműködésével letölthetjük a komplett játékot.

Az ingyenes kiadásban természetesen megtalálhatóak a BattleForge korábban megjelent frissítései és letölthető tartalmai, azonban kizárólag abban az esetben tudunk aukciókat lebonyolítani, ha PvE és PvP játékmódokban legalább negyedik, illetve tízedik szintűek vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)