Hirdetés

Ingyenesen tölthető a Championship Manager 01/02

|

A golyóbis labdarúgás iránt elkötelezett rajongói úgy hiszik, jobban értenek a labdarúgósporthoz, mint bárki más.

Hirdetés

Jobban értenek hozzá, mint a házirangadón mellettük kolbászt majszoló drukkertársuk, jobban értenek hozzá, mint a mérkőzést közvetítő kommentátor és úgy gondolják, kifizetődőbb lenne, ha megkapnák országuk nemzeti tizenegyének menedzselését. A Championship Manager szériának köszönhetően bekukkanthatunk a színfalak és a lábszagú öltözök mögött elterülő sportéletbe és rájöhetünk, gyakran könnyebb terelgetni a játékszert, mint megszervezni mindent körülötte. A mai nap folyamán megnyitotta kapuit a Championship Manager weboldala, melyen minden fociörült megtalálhatja számításait és ingyenes letöltheti a már klasszikusnak számító Championship Manager 01/02 című alkotást. A játék megszerzéséhez mindössze regisztrálnunk kell az oldalon - lehetőség szerint még február huszonnyolcadika előtt - és azonnal letölthetjük a nevezett játékot. Sok sikert hozzá.

cm0102.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)