Hirdetés

Injustice 2 - már Hellboy is játszható

|

Nem csak az Injustice 2 PC-s változata érkezett meg, de a játék eddigi leglazább karaktere, Hellboy is csatlakozott a harchoz. Nézzétek meg, hogy mit tud akció közben.

Hirdetés

Ed Boonék már megint átvágtak minket, hiszen a belengetett Constantine helyett a Tini Nindzsa Teknőcöket hozza el a napokban leleplezett Fighter Pack 3. Eközben pedig megérkezett az Injustice 2 PC-s verziója, valamint vele együtt egy nagyon menő harcos is. 

Hirdetés

A mozikban egy darabig még felesleges keresnünk Pokolfajzatot, viszont a NetherRealm Studios verekedős játékának felhozatalában már megtalálhatják a Fighter Pack 2 utolsó DLC-karakterét, de csakis azok, akik megvásárolták a csomagot vagy a játék valamelyik speciális kiadását, a többieknek november 21-ig várniuk kell rá. A készítők arra is gondosan figyeltek, hogy a hős minden jellemzőjével együtt kapjon helyet az Injustice 2-ben, így nem csak kinézetében, de fegyvereiben is azt kapják a rajongók, amire számítanak. A fejlesztők 11 percben mutatják be, hogy mit tud: 

A Fighter Pack 3 december 12-én rajtol el Atommal, de rajta kívül érkezik még Enchantress és a Tini Nindzsa Teknőcök is. Ti bevisztek majd pár ütést a jó öreg Pirossal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)