Hirdetés

Injustice 2 - most Jokeré a főszerep

|

Ugye nem gondoltátok, hogy pont a Bűn Bohóc Hercege marad ki a mókából? Az Injustice 2 legújabb bemutatójában maga Joker köszön be, aki inkább hasonlít a Suicide Squad-féle változatra, mintsem az első részben látott megoldásra.

Hirdetés

A NetherRealm Studios az utóbbi pár napban nagyon belehúzott a gonoszok bemutatásába, így Brainiac és Darkseid után Batman legnagyobb nemezise, Joker is sorra került. 

Hirdetés

Noha több jel is utalt rá, hogy a karakter szerepelni fog a játékban, a hivatalos megerősítésre csak most került sor az alábbi videóval. Bár Joker nem rendelkezik szuperképességekkel, de előszeretettel használ mérgező csapdákat és halálos trükköket, ráadásul igazi őrült lángelme, amely kombináció a Denevérembert is sokszor megizzasztotta már. Az Injustice 2-ben azonban nem azt a kinézetet kapta kedvenc gonoszunk, amelyet az elődben láthattunk, inkább a Suicide Squados változat felé mozdul el a figura, csak stílusosabban. 

Az Injustice 2 megjelenése 2017. május 19-én várható a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)