Hirdetés

Injustice 2 tesztek - a hősök megint odacsapnak?

|

Nálunk ugyan csak péntektől kapható az Injustice 2, a tengerentúlon szerencsésebbek a játékosok - és a kritikusok is. Megjöttek az első értékelések.

Hirdetés

Május második felében még nem dőlhetünk hátra kényelmesen, mivel érkezik pár olyan játék, amit kár lenne kihagyni. A májusi megjelenések listáját itt találjátok, és mint láthatjátok, pénteken fut be hozzánk az Injustice 2.

A NetherRealm új verekedős játéka az eddigi értékelések alapján kiemelkedően jó lett, a PS4-es változat 88 ponton áll a Metacritic-en. Többen dícsérik, hogy a játék egyszerre kínál szórakozást a kezdőknek és a profiknak, rengeteg tartalommal pakolták meg, a sztori is kielégítően hosszú, és a Gear System is egy érdekes adalék. Íme a nagyok eddig közzétett pontszámai:

Game Informer - 9/10
GameSpot - 9/10
Twinfinite - 4,5/5
Xbox Achievements - 85/100

Jelenleg a legkevesebb pontot az olasz Eurogamertől kapta, de az is egy 8/10. Az IGN és a Destructoid még nem adott rá pontot, a Eurogamer nem pontoz, de az Ajánlott plecsnit adta rá, más oldalakon pedig nem jelentek meg a tesztek. Ahogy megkapjuk a sajtópéldányt, igyekszünk mihamarabb beszámolni saját élményeinkről; talán még videót is csinálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)