Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Jay és Néma Bob reklámmal vág vissza

|

A NetherRealm Studios csapata megtalálta a tökéletes színészeket arra, hogy tévében reklámozhassák az Injustice: Gods Among Us közelgő premierjét.

Hirdetés

Ha olyan szuperhősökkel csaphatunk össze az Injustice: Gods Among Us arénájában, mint Batman, Superman, Flash és Aquaman, akkor hajlamosak vagyunk megbocsájtani a NetherRealm fejlesztőinek, hogy az Injustice: Gods Among Us PC-s változata nincs tervbe véve. Persze ettől még neheztelünk.

Az Injustice gameplay videói bizonyítékok arra, hogy érdemes mire várnunk. A „jó bornak nem kell cégért” mondást figyelmen kívül hagyva a NetherRealm Studios két a filmes és képregényes berkekben nagyon is ismert színésszel kívánja népszerűsíteni szuperhős püföldéjét. A kicsivel több, mint fél perces kisfilmben Jason Mewes és Kevin Smith, azaz Jay és Néma Bob próbálnak kedvet csinálni a játékhoz, akik szinte fogalommá váltak az olyan kultikus filmeknek köszönhetően, mint a Dogma, a Shop-Stop 1-2 vagy épp a Jay és Néma Bob visszavág. A srácok maguk is hatalmas képregényrajongók hírében állnak, így nem csoda, hogy miért ők reklámozzák a terméket:

Az Injustice: Gods Among Us megjelenés április 19-én várható, PS3, X360 és Wii U platformokra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)