Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - már zombik is lehetnek szuperhősök

|

Szinte várható volt, hogy a verekedős játékokat is elönti a zombi láz. Az Injustice: Gods Among Us most előrendelői DLC formájában élőhalott hősöket nyújt - persze nem nekünk.

Hirdetés

Előbb-utóbb biztos mindenki számára elérhető lesz az Injustice Gods Among Us - Blackest Night DLC, de a nagyon várt verekedős játék kiegészítője egyelőre csak előrendelői akció keretében mutatkozott be, elsőként Németországban.

Az Amazon Germany oldalán tűnt fel először előrendelői ajándékként a Blackest Night DLC, amely annyival cukrozza meg az Injustice élményt, hogy zombit varázsol minden DC szuperhősből. Hát, ilyen is van.

Amint látjátok, a fenti előzetes is német nyelven van, és az Amazon féle akcióra hivatkozik, de ennek ellenére nem teljesen exkluzív az ajánlat, Ausztráliában a JB Hifi ajánlatában is megtalálható a zombis őrület. 

Az Injustice: Gods Among Us PC-re nem remélhető sajnos (bár az ilyeneket sosem lehet biztosan tudni), de április 19-én minden konzolos (Xbox 360, PlayStation 3, Wii U) örülhet az új DC képregényes verekedős mókának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)