Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Martian Manhunter az új vendég

|

Ígéretéhez híven a NetherRealm még az EVO 2013 döntője előtt bemutatta az Injustice: Gods Among Us legújabb karakterét. Martian Manhunter videón is megcsodálható.

Hirdetés

Magyar nevén Marsbéli Fejvadász lesz az Injustice: Gods Among Us legújabb hőse - derült ki az EVO 2013-on. Az igazság ligája egyik oszlopos tagja már videóban is látható, ahogy püföli szét az ellent.

Mivel nálunk nem annyira ismert DC karakterről van szó, annyit érdemes róla tudni, hogy a marsi civilizáció harcosa (vagy fejvadásza, ha már a Manhunter ez lenne) elég tökös srác: tud repülni, gondolatot olvasni, alakot váltani, saját sűrűségét változtatni, és emellett emberfeletti erővel képes beverni az arcot. Ez így nem rossz összesítés, nézzük mire megy vele a gyakorlatban:

Azért nem egy Zod tábornok, de nem fogunk panaszkodni. Addig is mantrázzuk tovább, hogy az Amazon rendszerében talált infók ne legyenek alaptalanok, mert egy Injustice: Gods Among Us PC kiadás és egy GOTY verzió sokak szívműködését tenné pályára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)