Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - az első PS Vita gameplay

|

Egy új videó bebizonyítja, hogy az Injustice: Gods Among Us összecsapásai kézikonzolon is legalább annyira szórakoztatóak, mint az asztali gépeken.

Hirdetés

Miután a NetherRealm Studios bejelentette a héten, hogy PC, PlayStation 4 és PlayStation Vita portot is kap az Injustice: Gods Among Us, az is kiderült, hogy a Vitás kiadást az az Armature Studios készíti, akiknek például a Metal Gear Solid HD-t és a Batman: Arkham Origins Blackgate-et is köszönhetjük.

Hogy a fejlesztők milyen munkát végeztek, azt a 2013-as New York Comic-Con keretein belül tapasztalhatták meg az érdeklődők, hiszen itt próbálhatták ki először az Injustice: Gods Among Us PS Vita változatát. A DC szuperhőseit és antihőseit felvonultató verekedős játék a jelenlévők elmondása szerint stabil 60 fps-t produkált, nem akadt meg és látványra is meggyőző volt. Bizonyosodjatok meg róla ti is:

Az összes eddigi DLC-t tartalmazó Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition november 29-én jelenik meg PC-re, PS Vitára, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re egyaránt. Nektek hogy tetszenek a látottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)