Hirdetés

Inkább marad még Epic Games Store-exkluzív ez a játék, csak ne kelljen a Cyberpunk 2077-tel versenyeznie

|

A MechWarrior 5: Mercenaries fejlesztői úgy látták jobbnak, ha egyelőre nem hozzák el alkotásukat más platformokra.

Hirdetés

Több skalpot is a magáénak mondhat a Cyberpunk 2077, közeledtének hírére kapituláltak az Everspace 2 fejlesztői, majd viharos gyorsasággal elhalasztották a The Medium megjelenését, most pedig a MechWarrior 5: Mercenaries iratkozott fel az áldozatok listájára.

Egyre inkább az az érzés kezd eluralkodni rajtunk, hogy a CD Projekt Red szerepjátéka a nagy fehér cápa, amely elől egymáson átgázolva igyekeznek kitérni az oroszlánfókák, azaz tulajdonképpen mindegyik másik játék.

Hirdetés

A Piranha Games srácai egy bejegyzéseben indokolták meg döntésüket, hogy elhalasztják a BattleTech univerzumba helyezett harci robotos szimulátort megjelenését a Steamen és a GOG.com-on. Érvelésük szerint minden fejlesztő a lehető legtöbbet szeretne a rivaldafényből alkotására irányítani, ami a Cyberpunk 2077 mellett aligha valósítható meg.

Emiatt tehát az Epic Games Store-os változat marad 2021 tavaszáig az egyetlen elérhető verzió, ugyanakkor a csúszás következtében egyszerre debütálhat az említett platformokon és Xbox One, valamint Xbox Series X|S konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)