Hirdetés

Innováció 2011 - 1. nap összefoglaló [Frissítve]

|

Kicsiny stábunk kilátogatott a Millenáris Parkba, és le is videóztuk az ott történteket azok számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak eljutni az Innováció 2011 rendezvényre.

Hirdetés

Voltak Kinectnél táncoló fiatal hölgyek és urak, Crysis 2, FIFA 11, illetve egy igazi Forma-1-es autóba is beülhetett, és abból játszhatott az, aki kilátogatott az Innováció 2011 első napjára.

Rengeteg Xbox 360, különféle standok, szeretett egykori kollégánk Matteo az Asus képviseletében, ez mind-mind a mai napon volt megtalálható a Millenárisban. Ne feledjétek, holnap is érdemes lesz kilátogatni, hiszen megannyi móka és kacagás vár mindenkire, és nem utolsó sorban megtekinthetitek élőben a GameStar stábjának apraját-nagyját (sőt, a bátrabbak beszélhetnek is velük, nem harapnak, főleg ha etetjük őket).

Íme a ma készült videók, mindegyiket érdemes meglesni!

Gyu és aDaM eszmét cserélnek:

Sony Vaio interjú:

Táborozók lepték meg Gyu-t:

SmartBoard interjú (ez a Különvélemény szerű újdonság):

Holnap is mindenkit szeretettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)