Hirdetés

Innováció 2011 kiállítás a GameStarral

|

Gyertek velünk az Innováció 2011 kiállításra, tapogassuk együtt a legtrendibb kütyüket.

Hirdetés

Május 7-én és 8-án várunk benneteket a Microsoft és partnerei által megrendezett Innováció 2011 kiállításon a Millenárisra, ahol kipróbálhatjátok a legújabb információs technológiai eszközöket és találkozhattok a GameStar szerkesztőivel is.



Standunknál a nyílt napokon többek között Gyu-val, Mazurral, Enderrel, Chavával és Mastival beszélgethettek, csinos hoszteszlányunkkal, Annával pedig közös fotót is készíthettek.
A helyszínről élőben közvetítjük az eseményeket a GS LIVE különkiadásában, hiszen kitelepül a stúdiónk is erre a négy napra.
Aki elfáradna a nézelődésben, kedvére lapozgathatja majd a GameStar régebbi lapszámait, de akár le is ülhet az ASUS gamer notebookok valamelyike elé, hogy Crysis 2-vel, esetleg Shift 2: Unleashed-del üsse el az időt. Ha viszont úgy gondoljátok, hogy a kontroller jobban illik a kezetekbe, mint az egér és a billentyűzet, akkor az Xbox 360 és a 32"-es tv előtt a helyetek, amin a Gears of War 3 exkluzív multiplayer bétáját tolhatjátok orrvérzésig, de legkésőbb zárásig.



Emlékeztetőül
Mikor találkozhattok velünk? 2011. május 7-8., minden nap 10-től 19 óráig
Hol találkozhattok velünk? Millenáris Park, B csarnok (1024 Budapest, Fény utca 20-22.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)