Hirdetés

Innováció 2011 meghívó

|

Egy kiállítás az év legfontosabb informatikai eszközei és technológiai újdonságairól, melyeket ki is próbálhatunk!

Hirdetés

Örömmel hívunk meg Titeket az Innováció 2011 rendezvényre, ahol az informatika világának legújabb fejlesztéseit nézhetitek meg.

A rendezvényen nem csak 3D-s megjelenítő eszközöket, de érintőképernyős készülékeket, asztali és hordozható számítógépeket, új generációs nyomtatókat, üzleti és consumer termékeket, telefonokat és játékkonzolokat is megtekinthettek, illetve kipróbálhattok.

A kiállítók között olyan nagy neveket találunk, mint az Acer, az Asus, a Dell, a Fujitsu, a HP, az LG, a Microsoft, az Intel, a Sony, a Steelcase, a Tabello, a Toshiba, illetve az Xbox 360.

A belépés ingyenes, így mindenképp érdemes ellátogatni a Millenáris Parkba mindenkinek, aki egy kicsit is érdeklődik az informatika iránt.

Tehát:

Mikor? 2011. május 7-9., minden nap 10-től 19 óráig

Hol? Millenáris Park, B csarnok (1024 Budapest, Fény utca 20-22.)

Mennyiért? Ingyen!

További információk a rendezvény folyamatosan frissített honlapján, a www.innovacio2011.hu-n, illetve Facebook-oldalán olvashatók. Mi ott leszünk. És Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)