Hirdetés

inSANE - Trilógiának készül, film is lehet belőle

|

Guillermo del Toro három játékot és egy filmet is tervez inSANE cím alatt

Hirdetés

A VGA egyik neves sztárvendége volt a fantasy filmek nagymestere Guillermo del Toro, aki egy ideje közösen munkálkodik a THQ-val saját játékán.

Az inSANE című alkotás egy teaser videóval debütált a világ előtt, ma pedig azt is megtudtuk, hogy a rendező és a THQ trilógiában látja megvalósíthatónak ötletét. Del Toro ugyanakkor nem tartja kizártnak, hoyg filmre viszi az eddig nem ismert történetet, ám míg a játék jogai a THQ-nál vannak, addig a filmet már a rendezőnek egyedül kell elkészítenie."Olyan helyre szeretném elvinni a játékosokat, amit még nem láttak ezelőtt, miközben minden tettük a valóságot és azok morális helyénvalóságát fogja megkérdőjelezni." -hallhattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)