Hirdetés

Digit & Dash - ez lesz az Insomniac Games következő játéka?

|

Az Insomniac már gőzerővel dolgozik a következő Ratchet & Clank címen, de úgy tűnik, a fejlesztőcsapat több vasat is tart a tűzben.

Hirdetés

A Digit & Dash név bejegyzése arra utal, hogy a csapat már a következő nagy projekt terveit készíti. Nem lenne különösebben meglepő, de az is előfordulhat, hogy semmi nem lesz a dologból.

Egyelőre annyi biztos, hogy március végén bejegyeztették a Digit & Dash márkanevet. A bejegyzés leírásában az áll, hogy videojátékok vagy online játékot kínáló szolgáltatás esetében használható. Ez bármennyire is izgalmasan hangzik, az Insomniacról tudni kell, hogy az előző évben jópár nevet bejegyeztetett, és azokról azóta sem hallottunk semmit.

Lehet, hogy kapunk egy Sunset Overdrive spin-offot? Esetleg egy ingyenesen játszható mobilos tabletes apróságot? Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)